Новини та блог
02.02.2024
1 грудня 2020 КОМПАНІЇ ВИПОВНИЛОСЯ 15 РОКІВ

Перше грудня - звичайний день для багатьох людей, але не для нас. Для нас це знаменна дата, що означає початок нової справи. Поступово вона розвинулась до неймовірних масштабів, приносячи користь жителям Харкова. Так, були труднощі. І подолавши їх, ми стали сильніше.

Першого грудня 2020 року компанії TRUBOS виповнилося 15 років. За цей час ми навчилися справлятися зі складними завданнями, швидко знаходити аварійні ділянки, якісно виконувати роботу у важкодоступних місцях. За 15 років ми допомогли 16 000 клієнтів, з деякими почали тривалу співпрацю. Виконали замовлення, результатами яких щиро пишаємося.

Наприклад, в 2012 році під час матчів «Євро 2012» на стадіоні «Металіст» необхідно було забезпечити безперебійну систему водовідведення. Фахівці компанії TRUBOS чергували на стадіоні, вчасно виправляючи всі неполадки. Цей досвід став показовим - ми впевнено йдемо до успіху в своїй сфері.

Головна мета компанії - забезпечувати безперебійну роботу каналізаційних труб для поліпшення якості життя жителів і гостей Харкова. Ми надаємо сервіс на рівні світових стандартів і готові допомогти у будь-який час. З кожним днем, протягом 15 років ми ставали кращими завдяки вам!